Kirjanpito & Reskontra

Etusivu » Palvelut » Kirjanpito & Reskontra

Kirjanpito & Reskontra

Kirjanpito

Pukinkulman Tilitiimi Oy on taloushallinnon luotettava moniosaaja. Tuemme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymistä sitoutumalla ja palvelemalla aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Paitsi että huolehdimme asiantuntevasti kirjanpidon rutiineista, me myös ratkaisemme asiakkaidemme arjen ja pitkän aikavälin haasteita.

Hinnoittelumme on joustavaa ja läpinäkyvää. Annamme selkeät hintatiedot kirjanpidolle, ja asiakkaamme tietävät aina, mistä maksavat.

Kirjanpitomateriaali on mahdollista toimittaa paperisena, sähköpostitse tai täysin sähköisesti tai toimintatapa voi olla vaihtoehtojen sekoitus – aivan kuten asiakkaalle parhaiten sopii.

Käytössämme on suosittu Netvisor-taloushallinto-ohjelmisto.

Tarjoamme palveluna myös lyhytaikaista projektikirjanpitoa ja voimme tuottaa yhdessä assistenttipalveluiden kanssa tarvittaessa myös koko projektinhallinnan.

Vastuullisuus

Tilitoimistolla on asiantuntijan vastuu. Tilitoimisto vastaa kirjanpidosta, jonka se tekee asiakkaan toimittamasta materiaalista. Tilitoimistomme noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä. Toimintamme perustuu hyvään tilitoimistotapaan, joka on Taloushallintoliiton eettinen ohjeistus tilitoimistoille. Asiakkaan velvollisuuksiin kuuluu toimittaa kirjanpitomateriaali oikean sisältöisenä, sovittuna aikana ja sovitulla tavalla.

Reskontra

Yrityksen kirjanpito on monitahoinen kokonaisuus, joka sisältää tulevia ja lähteviä laskuja. Yrittäjänä ei aina ehdi, eikä jaksa seurata lähteviä tai tulevia maksuja. Reskontran avulla voi seurata ja varmistaa, että asiakkaat maksavat laskunsa ajallaan tai että oman yritystoiminnan laskut tulevat maksetuiksi ajallaan.

Reskontran ulkoistaminen helpottaa päivittäistä toimintaa ja säästää energiaa oman liiketoiminnan ydintekemiseen.

Myyntireskontrapalvelussa hoidamme asiakkaan puolesta myyntilaskujen tekemisen ja/tai myyntilaskujen suoritusten seuraamisen ja tarvittaessa perinnän.

Ostoreskontrapalvelussa hoidamme asiakkaan puolesta liiketoiminnan ostolaskujen maksaminen. Yrittäjän tehtäväksi jää huolehtia, että tilillä on rahaa. Helppoa, vai mitä?

Asiakas voi valita reskontrapalveluista osan tai kokonaisuuden. Voit esimerkiksi tehdä itse myyntilaskut ja siirtää meidän tehtäväksemme suoritusten seuraamisen: valvomme, että laskut on maksettu ajallaan, ja jos laskua ei ole maksettu ajallaan, huolehdimme maksumuistutuksista ja tarvittaessa perinnästä.