Yritysneuvonta

Etusivu » Palvelut » Yritysneuvonta

Yritysneuvonta & Palvelupaketit

Kirjanpitomme peruspalveluun kuuluu yleinen ja tavanomainen neuvonta taloushallintoasioissa. Toisinaan yrityksissä tulee kuitenkin eteen tilanteita, joissa tarvitaan yksityiskohtaisia neuvoja ja kokonaisvaltaisempaa tukea. Näihin tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden muodostavat kattavat neuvontapalvelumme ja niiden ympärille rakennetut palvelupaketit.

Tarjoamme neuvontaa kaikille yrityksille – myös niille, joiden kirjanpito ei ole meillä hoidettavana. Tiedämme kokemuksesta, että vaikka omaan pitkäaikaiseen tilitoimistoon tai kirjanpitäjään olisi erittäin tyytyväinen, joskus voi tulla tarve saada kokonaisvaltaisempaa apua, kuten kattavampia talousanalyyseja tulevaisuuden suunnittelun ja päätöksenteon tueksi. Näissä tilanteissa suosittelemme avuksi yritysneuvontaa tai yritysneuvonnan palvelupaketteja. Teemme tarvittaessa yhteistyötä yrityksen oman tilitoimiston kanssa. Yhteistyö tapahtuu aina asiantuntevasti ja toisen osapuolen ammattitaitoa kunnioittaen. Yhteisvoimin pystymme palvelemaan asiakasta paremmin.

Teemme yritysneuvontaa myös tuntiveloitteisesti, joten yrityksen ei tarvitse sitoutua tiettyyn palvelupakettiin. Neuvontapalvelumme ovat avoinna kaikille yrityksille. Niiden käyttäminen ei velvoita yritystä siirtämään taloushallintoaan meidän hoitoomme tai ostamaan meiltä muita palveluita.

Valmiit Palvelupakettimme

Julkaisemme ihan lähiaikoina valmiit palvelupaketimme. Jos haluat lisätietoja neuvontapalveluistamme jo nyt, niin otathan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.